tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Todella hämärää puuhaa...

Vähemmän mukava muisto muutaman vuoden takaa.

Nuori mies ajatti hiukan outoon osoitteeseen, pyysi odottamaan ja poistui metsän suuntaan. Jo tässä vaiheessa soitin taksikaverille että jotain outoa on tekeillä. Hän olikin lähellä ja kävi paikalla. Samassa mies kuitenkin palasi ja ajoimme seuraavaan, vielä metsäisempään paikkaan.

Sama juttu, mies pois autosta 5-10 minuuttia. Soitin taas kaverille ja sovimme että kerron aina missä ollaan kun mies poistuu ja mihin ehkä ollaan seuraavaksi menossa jos sen tiedän. Sekin sovittiin että jos ei minusta kuulu tiettyyn aikaan mitään niin hän hälyttää apua. Lähetin aina tekstiviestillä seuraavan osoitteen tai että olen ok.

Asiakas ei varmaan tajunnut miksi minun piti välillä soittaa kaverille että "kyyti kestää, en ehdi hakemaan vielä." Tätä jatkettiin muutama erilainen paikka, sitten kyyti loppui, sain maksun ja kaikki hyvin.

Olipahan kuitenkin outoa hommaa. Mieleeni tuli että ehkäpä huumekauppias käy hakemassa tai viemässä kätköilleen rahaa tai huumeitaan.

Mitään paketteja tai vastaavia en kuitenkaan nähnyt missään vaiheessa. Samasta syystä en poliisillekaan mitään ilmoittanut. Asiakkaan käytös oli täysin asiallista koko ajan, siksi en häipynyt paikalta. Mitään varsinaista uhkaa en siis kokenut, mutta varmistin turvallisuuttani vain oudon puuhailun takia.

Nyt muistuu vielä se mieleen että miehellä taisi olla mukana tyttöystävä tms. joka välillä jäi autoon ja välillä lähti mukaan asioille.

Ei kommentteja: