sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

Pullukat Suomi-naiset ja värilliset ulkomaanmiehet

Pahoitteluni, tätä kirjoitusta ei voi kirjoittaa käyttämättä ehkä jonkun mielestä sopimattomia ilmaisuja tai kielikuvia. Kuitenkin kyseessä on vain selkeä useampaan kertaan taksin kuljettajana todistettu ilmiö.

Jostain se johtuu. Usein kun näkee tummien uusioasukas-kavereiden liikkuvan suomalaisten naisten kanssa, niin nämä suomitytöt ovat varsin pulleita tai "vähemmän kauniita". Liekö sitten että heidät on helpompi pokata? Olisivatko siis ns. "helppoja"?

Ei malli/missi-tason suomityttöjä näe liikkuvan afrikan miesten kanssa. Ei edes niitä tavallisen nättejä vaimomateriaalin edustajia.Tai sitten miehet ovat enemmän "ameriikan miljonääri-räppäreitä" tai muuten sosiaaliselta asemaltaan korkealla. Ja näitähän ei meillä täällä periferiassa esiinny normaalitodellisuudessa.

Tälläinen huomio työn äärestä tällä kertaa. Älkää saako tästä rasismin tai itseni ylentämisen käsitystä.
En ole itsekään mikään unelma-adonis. Mutta siitähän ei tässä ollutkaan kyse.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksi selitys on, että ainakin arabikulttuurissa pullukat naiset ovat suosiossa. Maksulliset naiset ovat pääsääntöisesti lihavahkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä tullut mieleen myös.
KK

Halako kirjoitti...

Saman tyyppisen huomion voi tehdä ulkomailla mutta toisinpäin. Länsimaalainen kaljamahainen Seppo kulkee käsikynkässä kymmenen vuotta nuoremman aasialaisen missin kanssa.

Todellisuudessa luulen että raadollisuudestaan huolimatta kyse on ns. markkina-arvosta. Suomessa maahanmuuttaja nuorukaisen markkina-arvo paikallisten naisten silmissä on kelvollisesta ulkomuodosta huolimatta vähempi verrattuna syntyperäisiin, joten 'pullukat' huomaavat saavansa tästä huomattavaa etua. "Missimitoissa" olevien syntyperäisten ei tarvitse vilkuilla maahanmuuttajien perään, koska syntyperäistäkin prinssiehdokasta on tarjolla.

Viitaten ensimmäiseen kappaleeseen, sama pätee toisinkinpäin mutta markkina-arvon kohottajana on tietysti status ja mammona. Aasiassa/Arabimaissa/Afrikassa rikkaan länkkärin markkina-arvo nousee huomattavan korkealla huolimatta tämän ulkoisesta olemuksesta. Lisäksi hyvin köyhistä oloista tulevat tekevät tietoisen ratkaisun lyöttäytyä yhteen varakkaamman herrasmiehen kanssa mehukkaampi elämä mielessä välkkyen.

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa taaskaan kirjautua, mutta Halako kirjottaa myös niinkuin asia varmasti on myös!
KK

Anonyymi kirjoitti...

Johtuisiko huomio siitä. että suurin osa suomalaisista on nykyään vähän pullukoita? Toki osansa voi olla joidenkin kulttuurien lihavalla kauneusihanteella.

En tiedä miten ilmiö taksissa näkyy, koska vasta aloittelen hommia. Muuten kyllä muuten näkyy mamujen kainalossa enimmäkseen varsin hoikkia suomalaisia tyttösiä. Vähän pinnallisen tai huolimattoman näköisiä kylläkin, ja hetkellisten trendien mukaan pukeutuneita ja meikattuja.

Ymmärrän että monet aktiiviset nuoret naiset valitsevat elintasopakolaisen, koska onhan röyhkeästi mafian tuomana tulleella sosiaalietuuksien käyttäjällä keskimäärin enemmän seksuaalista aggressiota kuin kiltisti veroja maksavalla valtaväestön edustajalla.

Suomalaisella miehellä on muuten varsin korkea parinvalintastatus myös esimerkiksi Japanissa, joka on huomattavasti Suomea vauraampi valtio. Kysymys ei siis ole pelkästään "rikkaasta länkkäristä", joka on tietenkin myös valttikortti köyhissä maissa. Pitkä valkoinen mies, varsinkin sinisilmäinen blondi, nyt vaan yksinkertaisesti on tavoiteltua eksotiikkaa Japanissa.