perjantaina, elokuuta 15, 2008

Auton tuntikassa kerrankin kohdillaan!

Ollapa aina tuollainen auton tuntiansio. Satuin olemaan oikealla puolella kaupunkia juuri silloin kun useimmat muut olivat sitten ns. väärällä puolella. Tätä jatkui jonkin aikaa ja sekä ansio että juoksu nousivat mukaviin lukemiin... Sai ajaa minkä ehti ja kyytejä riitti.

Tuosta jäi minulle, isännälle ja auton kuluihin riittävästi. Yö oli muutenkin ihan hyvä ja ei tuo tuosta laskenut edes lähelle normaalia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helvetin urpo ! Turha ihmetellä jos takseja ryöstetään, kun laittelet tuollaisia tuntilukuja nettiin.

Kuski Kaakosta kirjoitti...

Ulvetin herpo! Jos sinä ja taksiryöstäjäkaverisi luette yhtään enemmän näitä blogeja niin tiedätte jo että suuri osa maksuista hoidetaan korteilla. Ei sitä käteistä autossa niin paljon ole. Kyseessä nyt sattui olemaan yksittäinen hyvä vuoro ja siitäkin vain osa jolloin tuotto oli tuota luokkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pirssiä tässä itsekin ajelen, sen takia tuon aikaisemman kommentin kirjoitin. Narkkarit ja juntit tuskin lukevat muuta kuin otsikon ja katsovat kuvan sun blogista, joten niille jää käsitys hirveistä käteiskassoista. Toi sun keuliminen tuntituotoilla on ihan samaa kun kuskit vuoron jälkeen Shellin baarissa kehuskelevat kovaan ääneen ajaneensa niin ja niin ison kassan. Taksiryöstäjät muutenkin pelaavat jonkinverran vajaalla korttipakalla, joten ei niille kannata mitään tuollaisia täkyjä antaa. Parempi kun poistaisit ton tekstisi kokonaan.