perjantaina, elokuuta 03, 2007

Lässyttäjiä ja hard core -juoppoja

"Asuin ennen 30 vuotta Espoossa mutta muutin sitten tänne XXX. Kyllä tämä on paljon kivempi paikka asua... jne."

Mutta; Ei jaksaisi kuunnella samaa tarinaa noin 30 kertaa 5 km matkalla! Olisi pysynyt siellä Espoossa!!! Samanlaisia turhan saman asian hokijoita on ollut viime aikoina liiaksikin kyydissä. Ei se ihan niin mene että jos ei ole mitään fiksua sanottavaa kuskille niin pitää olla hiljaa, mutta joidenkin kohdalla sitä ehtii toivomaan moneen kertaan. En ole kuitenkaan vielä käskenyt pitämään turpaa kiinni.

Näitä tuurijuoppoja tai muuten erittäin runsaasti juopuneita sössöttäjiä on myös ollut liikaa liikkeellä. Perkele, jos ei edes saa sanottua minne on menossa tai se on pelkkää "öööörrghhh ähh sössönsössöä" niin nukkukoon puistossa...

Sekin vielä että joskus nämä kaksi alaryhmää kohtaavat samassa henkilössä. Silloin tekisi mieli heittää tyyppi pihalle melko välittömästi. Joskus vielä se varmaan onkin edessä. Ei kestä.

En tiedä, mutta ehkä nyt helpottaa ja jaksan taas lähteä töihin viikonloppuna.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavinta on kuulla vanhemman miehen sanovan noin 60 kertaa matkan aikana: Anteeksi kun olen humalassa.. So what, jokainen nyt kännit ottaa mutta onko sitä pakko anteeksi pyydellä.

Kerran sattui kun pankkiautomaatilla olin ennen vuoroa käymässä (työvaatteet päällä siis)eräs "vakiasiakas" siinä jo pyyteli anteeksi kun on kännissä. Sillo kyllä vähän nauratti...

tuurari kirjoitti...

Minä ymmärrän sinua, kolleega.

Anonyymi kirjoitti...

Kitos teille taksarit, yleensä käytän pirssiä töistä tullessa, vaan välillä vapaalla ollessa on tullut oltua aika jurrissa. Mut en sössötä mitään,pitää olla tyytyväinen, kun joku jaksaa viedä himaan, ja pinna vielä kestää ottaa jurrinen "paviaani" kyytiin.
Kunnioitusta teille ;D