keskiviikkona, huhtikuuta 04, 2007

Siiderit ja hampurilaiskastikkeet taas penkillä...

Sanoin heille heti heidän tullessaan kyytiin että hampparit pysyvät sitten paketeissaan. Eikös "salasyöjä" iskenyt taas ja perille päästessä huomasin asian. Sekä sen että penkillä oli Hesburgerin kerroshampurilaiskastiketta. Hitsasin välittömästi ja ponkaisin ulkokautta oikeanpuoleiselle takaovelle ääneen kiroillen ja sadatellen sensuroiduin lisäsanoin että eikös puhe ollut pakettien kiinnipitämisestä jne.

Ilmeisesti reaktioni pelästytti koska syyllinen otti heti etäisyyttä eikä yrittänyt urputtaa vastaan. Pyyhin samantien paperilla sotkua joka onneksi oli ilmeisesti niin hetki sitten tippunutta että lähti pois helposti. Enemmän minua suututtikin itse asia. Kun oli kerran sovittu että paperi ei aukea matkalla niin sen piti pysyä kiinni.

Sotkija tuli sitten kuskin ovelle tarjoamaan vitosta. Sanoin että anna olla kun lähti niin helposti pois mutta ensi kerralla et taksissa syö.


Samana iltana toisella asiakkaalla oli siideripullo mukana. Korkki kiinni ja kaikki hyvin. Kuitenkin perillä huomasin että takapenkki oli märkänä istujan vierialueelta. Olin varma että kuivaa oli ennen heitä koska vilkaisen takapenkille aina asiakkaan poistuessa. Toisaalta sotkujen takia ja toisaalta että ei jäisi puhelimia, lompakoita yms. Taas piti nousta siivoamaan. Otin paksista pyyhkeen ja manasin asiakkaille että juuri tämän takia taksissa ei syödä tai juoda. Onneksi sain suurimmat taas helposti pois ja loput kuivuivat illan aikana.

Olipahan siis samanlaisia sattumia samana yönä, mutta onneksi ei tällä kertaa pahempia. Saattoivat tapahtua toisessa järjestyksessä, mutta ei kai sen tässä väliä.

Ei kommentteja: