tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Pääsiäinen ennen ja nyt

Muistan kuinka pääsiäisenä oli "ennenvanhaan" kapakat kiinni ja muutenkin hyvin rauhallista yöaikaan. Nykyisin juottolat ovat auki ihan normaalisti ja ihmiset liikkuvat kuten tavallisena viikonloppuna. Mitä nyt on useampi yö aikaa rellestää ennen arkea.

Ilmeisesti ainakin meillä päin olivat yöt vilkkaita taksissa. Itse todistin vain pe-la yön kiireet mutta jäin käsitykseen että myös to ja la oli ollut meininkiä. Päivät sitten olivatkin jotain muuta. Sunnuntaina jotakin saikin aikaan mutta maanantai oli ihan kuollut päivä. Minkäs sille teet, istuttava vaan on. Silloin tällöin moinen ajanhukka ei haittaa ja onneksi sunnuntaipäivät eivät aina ole tuollaisia. Tuli kyllä mieleen yksi syy miksi aikanaan läksin pois vakikuskin hommista.

Nyt palataan taas tuttuun kuvioon jossa minä ajan lähinnä viikonloppuiltoja ja kaikki ovat tyytyväisiä. Tietysti jos autoilija taas joskus tarvitsee minut tällaiseen poikkeustuuraukseen niin teen ilman muuta koska onhan se reilua kun kuitenkin saan niin monta "hyvää" vuoroa vuoden aikana.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oulussakin Su&Ma päivät todella hiljasia, mutta Sunnuntai yönä oli kuitenkin ollut vilinää..