perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Kunnolla yskitty kaksikymppinen

Tässä ammatissa täytyy olla melkoinen vastustuskyky pöpöjä vastaan. Hyvin usein asiakas ensimmäiseksi autoon istuttuaan aloittaa yskimisen tai jopa aivastelun. Tästä seuraa että joko kuski sairastelee tosi paljon tai kehittää mystisen vastustuskyvyn tavallisimmille tartuntataudeille.

Joskus yritän torjua suurempia ebolapilviä aukaisemalla ilmanvaihdon keskisuuttimia ja lisäämällä puhallustehoa. Aika terveenä olen saanut olla syystä taikka toisesta.

Yksi urpo kyllä veti taannoin pohjat. Istui kyytiin 20 e seteli kädessä ja aloitti välittömästi oikein antaumuksellisen yskimisen ja rykimisen suoraan siihen käsissä olevaan rahaan...

Tuntui erittäin ihanalta ottaa pian se raha vastaan maksuna kyydistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No joo,

Takavuosina jouduin olemaan työn vuoksi taksien asiakkaana 5-6 kertaa viikossa. Nykyisinkin ainakin kerran viikossa. Muistissa on paljon tapauksia, että kuljettaja on ollut flunssassa töissä. Muistan varsinkin yhden tapauksen: olin talvella lähdössä muutaman päivän päästä lomareissulle, ja pelkäsin, että niiskuttava kuljettaja tartuttaa flunssan. Se muuten tuli ja pilasi loman - en tietenkään väitä, että tartuttaja oli juuri hän, ainahan näitä tauteja on liikkella.