maanantaina, marraskuuta 10, 2008

Oikea agenttien agentti!

Lyhyen kyydin lopuksi asiakas pyysi kuitin "verottajaa varten". Kirjoitin niin kuin oli eli "Lähibaari-kotiosoite". Sitten asiakas paljasti kuitin pyytämisen oikean syyn. Hän oli tarkastaja! Kyyti ei kuulemma mitenkään voinut tehdä 9,50 vaan enintään 7 euroa. Halvin millä on päässyt saman matkan on kuulemma ollut 5 e. Onneksi hänelle oli joku viisas neuvonut pyytämään aina kuitin jos hinnassa on hänen mielestään jotain epäselvää. Nyt hän lähtisi kuitin kanssa tekemään minusta ilmoituksen. Onnea vaan...

Pientä taustafaktaa. Kyyti voi olla halvimmillaan 5 euroa arkipäivisin klo 6-20 ja la 6-16. Silloin kuitenkaan mitään kyytiä ei oikeastaan edes tapahdu vaan asiakas voi ehkä käydä autossa ja mittari käväisee päällä auton liikkumatta mihinkään. Lähtömaksu kun on tuolloin juuri tuo 5 e. Muuna aikana lähtömaksu on 7,70 eli sen alle ei voi päästä edes "ei-mihinkään". Tässä tapauksessa oltiin isomman lähtömaksun aikana liikkeellä.

Hän jäi jankkaamaan asiaa ovenrakoon. Lopulta vaan sanoin painokkaasti että toivottavasti hän myös tekee valituksen! (Saisipahan huomata oman tyhmyytensä. Kuitti kun sisältää tiedot ajankohdasta, ajetusta matkasta ja myös odotusajan.) Oli aika poistua paikalta. Tsiisus mikä urpo taas kerran!

Ei kommentteja: