lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Pizzat ja pilsnerit pirssissä

Yrittipä taas porukka kyytiin niin että kaikilla oli iso avoin juomamuki käsissä...
Ihmetys oli suuri kun kielsin ottamasta avoimia juomia mukaan, "miksei muka...?"

Miksiköhän?

Juomat jäivät pihalle.

Toinen juttu ovat nämä iänikuiset autossa syöjät. Aina ei jaksaisi laitattaa niitä eväitä paksiin matkan ajaksi, vaikka pitäisi varmaan. Aika usein niitä pöperöitä on näköjään pakko syödä matkan aikana. Vaikka kiellän. Ja kiellon jälkeen salaa.

Taidankin tehdä niin että ensi kerralla se on yksi varoitus ja sitten salasyöjä joutuu ulos autosta. Tilatkoon toisen taksin jolle saa sitten kertoa kuinka vittumainen kuski minä olin.

Viimeksi asiakas ei tosin syönyt mutta sapuskat oli laitettu matkan ajaksi penkille. Siihen ne myös meinasivat jäädä perillä, mutta olin itse avaamassa ovia ja huolehdin eväät pois autosta. Siinä oli sentistä kiinni ettei kebab-kastikkeet olisi valuneet keskelle takapenkkiä!

Jälleen olisi pitänyt laittaa eväät paksiin matkan ajaksi... tai edes kumimatolle lattialle. Missäköhän nämä fiksut ihmiset kuskaavat noutoruokia omissa autoissaan? Ehkä penkillä, mutta varmaan hyvin pakattuina, paketit kiinni ja he itse selvinpäin.

Minulla on ollut puoliksi leikkimielinen sääntö että taksissa ei juoda, syödä, naida eikä polteta.
Ihan pienistä ei olla, tilanteen mukaan. Tupakkaa ei tosin polteta yhtään minun ajamassani autossa. Se haju tarttuu hetkessä vaatteisiin ja autoon.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tai sitten soitetaan keskukseen ja haukutaan kuski joka "ihan syyttä suotta heitti meidän taksista ulos".

Yeah right, uskotaan uskotaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuullostaa tutulta, itelläni nykyjää nolla-toleranssi mm. juomien suhteen. Yleensä saa kulla tarinaa 'vittumainen kuski, kostaa meille ku ei pääse ite juomaan' jne.. ja näitä legendaarisia 'kyllä viimeeksi sai sen-ja-sen taksissa juoda'.

Nuo kiellot on kuitenkin opittu kantapään kautta ja niistä maksettu oppirahoja, harva pystyy edes selvinpäin pitämään liikkuvassa autossa juomaa niin, ettei se ole pitkin penkkejä ja lattioita (saati sitten @ 4 promillea).

Itse olen myös ottanut sen linjan, että jos joku (kielloista huolimatta) alkaa 'salaa' juomaan/syömään autossa, päättyy matka siihen. Tosin harvemmin tarvii pihalle heittää, yleensä riittää kysymys 'pysyykö se ""%##¤"%& pitsalaatikko kiinni vai käveletkö loppumatkan?'..

t:toinen kuski kaakosta

Jerryteacup kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tupakointi taksissa on muuten laissa kielletty. Juominenkin taitaa olla laissa kiellettyä tästä faktasta en ole kyllä tosin täysin varma. Itse pidän ja nolla-toleranssia ruokien ja juomien suhteen ainakun olen ajovuorossa..ja viikonloppuilloissa saa kuulla tosiaan monta kertaa kuinka vittumainen kuski on...