sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

VOI P E R S E ! ! !

Että pitikin mennä kirjoittamaan aiemmista kolhuista ja vastaavista.

Viime yönä sen tein taas vuosien tauon jälkeen. Ja emätyperästi tietenkin.

Jätin asiakkaan tien laitaan, asiakkaan poistuttua kuittasin datalta seuraavan keikan ja morjestin tuttua kuskia joka koputti ikkunaan käveltyään ohitseni. Sitten laitoin pakin päälle ja painoin kaasua (onneksi kevyesti)... Eteenpäin ei voinut lähteä pysäköidyn auton takia. Olin ajanut melko lähelle sitä koska paikka oli aivan kadun kulmassa.

Eikös taakseni ollut tullut toinen taksi jättämään samaan paikkaan asiakasta. Ilmeisesti juuri tuota tuttua. Enkä minä onneton tunari huomannut sen vertaa katsoa taakseni. -Kräts! Minun autostani en huomannut mitään vaurioita puskurissa mutta siinä toisessa on nyt puskurin ritiläosa rikki. Vaikka kyseinen auto oli suojatien päällä ja en arvannut että siellä olisi joku niin ei se oikeuta ajamaan päin. Olisin vaan katsonut taakseni kunnolla.

Se on oikein kuskin tähtihetkiä soittaa isännälle ja kertoa mitä kävi. Niin teki myös toinen kuski ja isännät nyt sitten varmaan sopivat asian keskenään. Vaikka isäntäni on aivan huippu heppu niin ei hänkään nyt sentään ilahdu tuollaisesta.

Nyt on kohtalainen ketutus päällä. Sitä ei lievennä edes se että yö oli erittäin vilkas ja tuottoisa.

Ei kommentteja: