maanantaina, marraskuuta 05, 2012

Lähtöselvitys

Paikallinen räkälä, tai sen edusta siis.

Asiakas 1 kyytiin, sitten asiakas 2 kyytiin. Kina heti kuka maksaa. Tilanteen tiivistyessä kehotin heitä menemään ulos autosta selvittämään asiansa. Taustalla saattoi olla aiempaa eripuraa kun niin heti alkoi tämä torailu.

Niinpä melko pian asiakas 1 veti asiakasta 2 kevyesti ns. turpaan. Siirsin vielä autoa että jäi tilaa mahdolliselle laajemmalle selkkaukselle. Onneksi jäi tuohon.
Lopulta matkaan, ja homma ok. Ei se asiakas 2 laajoja vammoja saanut, liekö ulkoinen hengityselin vähän kärsinyt. Hän kuitenkin jäi pois tästä kyydistä.  Asiakas 1 olisi perillä minua kätellyt, mutta piti taas kieltäytyä. Verinen käsi ei edistänyt asiaa.

Niin, olihan tässä periaatteessa kyseessä pahoinpitely. Siis poliisiasia. Mutta se tapahtui auton ulkopuolella, minä en ollut siihen osallisena, autollekaan ei käynyt mitään.
Näin ollen se vaan on niin että ei kuulu meille.
Jos todella pitäisi saada kuljettaja todistajaksi niin autossahan on turvakamera ja se kyllä selviää datakeskuksen tiedostoista mikä autoista on hakenut kyytiä kyseisestä paikasta siihen kellonaikaan.

Ei kommentteja: