keskiviikkona, lokakuuta 03, 2012

Kyytiin, osoitteeseen, ei rahaa, takaisin, poliisi...

Asiakkaat taksiasemalta kyytiin ja lähellä olevaan osoitteeseen. Perillä ilmeni että ei heillä ollutkaan maksukykyä. Joten turha vängätä enempää, palautus lähtöpaikkaan. Ruuhka-aika päällä joten häviää enemmän jos sopii epävarmasta myöhemmin tapahtuvasta maksusta jo siinä että menee keikka tai pari ohi.

Takaisin tolpalla nämä järjen jättiläiset eivät suostuneet poistumaan autosta. Sattumalta poliisi ajoi ohi ja sanoin että NYT ulos tai asian hoitaa poliisi. Vieläkään ei tehonnut. Niinpä D päälle ja kaasua. Ajoin poliisien perään ja vilkutin valoja.

Hehän tietysti heti pysähtyivät ja kysymään että mikä hätänä? Täällä meillä päin poliisi on taksikuskin ystävä ja auttaa hyvin auliisti ja tehokkaasti.
Sanoin että eipä muuta kuin että rahattomat asiakkaat eivät suostu poistumaan autosta.
Ei tarvinnut konstaapelin kahta kertaa kehottaa kun jo tottelivat. Toinen oli jo nukahtanut ja autosta tullessa housutkin putosivat.

Poliisi kysymään, onko minulla vaatimuksia? Sanoin että ei ja kiitos avusta!
Ehdin vielä kuulla kuinka poliisi muistutti toista että eikös me jo sovittu alkuillasta että olet loppuillan kunnolla? Eli poliisin tuttuja jo aiemmasta sinä iltana...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina näissä tapauksissa rikosilmoitus, ei suuri vaiva. Poliisi ottaa kusipäitten tiedot ylös ja itse soittaa rikosilmoituksen(lievä petos) mahdollisimman nopeasti. Itse en ole vaatinut edes kyytimaksua, ainoastaan rahattomille sakkorangaistusta. Näitä "lievä petos" nimikkeellä tulevia sakkoja joutuu istumaan jollei maksa sakkojaan, se uusi laki sakkojen muuntamattomuudesta vankeuteen ei päde petossakoissa. Monta vuotta sitten rahaton ajoi kilsan matkan kyydissäni, sai lievastä petoksesta 400 euroa sakkoa. Ainut vaiva itselleni oli rikosilmoitus soittamalla ja muutaman kuukauden päästä taas soittamalla tiedustelin tilannetta niin poliisi sanoi syyttäjän tyytyneen 400 euron sakkorangaistukseen. Eli en joutunut menemään mihinkään asian takian, 2 puhelinsoittoa ja paikanpäällä poliisin ottamat tiedot riitti.
Kyllähän noi rahattomat ajelee taksilla mikäli on sinun kaltaisia kuskeja jotka jopa poliisin läsnäollessa lampaana ilmoittavat "ei vaatimuksia".

Anonyymi kirjoitti...

Pelle olet kun et kommentteja julkaise, etkä rikosilmoituksia rahattomista tee, juntti, lopeta se taksin ajaminen ja jätä se meille ammattilaisille !!!

Kuski Kaakosta kirjoitti...

Juu kiitos kommenteista.
Olette varmaan huomanneet että en jaksa tätä blogia kovin ajan tasalla pitää. Siksipä on jäänyt kommenttien valvontakin tekemättä.

Mutta asiaan.
Noinkin voisi tehdä, ehkä ensi kerralla. Mutta oppivat ne näinkin että ei pääse kotiin tai perille. Vain takaisin lähtöpaikkaan.

Pelle, juntti, ammattitaidoton...